OPTREDEN

Sinds mijn zestiende heb ik met talloze acts op het podium gestaan. Bekijk hieronder een de projecten waar ik momenteel actief en mee te boeken ben. Of benader me voor een nieuw project!

The Good, the Bad and the Gypsy

Deze drie heren zijn levenslange fans van oude, swingende jazz als Django Reinhardt en Frank Sinatra. Na jarenlang professioneel door het hele land gespeeld te hebben besloten zij samen een trio op te zetten waarbij geen compromissen worden gedaan aan kwaliteit. De zwartste pakken, de mooiste nummers, de lekkerste solo's en bovenal de stevigste swing. The Good, the Bad and the Gypsy is een smaakvolle toevoeging voor iedere gelegenheid!

Perambulator - the Common Third cover
Perambulator - the Common Third cover
Perambulator

Wanneer mijn agenda het toelaat, produceer ik graag mijn eigen muziek. Geen tijdsdruk, ik verdwaal gewoon in mijn eigen studio en volg mijn eigen visie. Deze muziek breng ik uit onder het pseudoniem Perambulator. Denk aan Pink Floyd, Aaron Parks en Porcupine Tree. Kijk op de website of gebruik de Spotify-links hieronder.

Any Colour You Like

Alles geïmproviseerd. Geen show hetzelfde. Dat was de radicale ambitie die deze twee muzikale boezemvrienden uitspraken. Wouter en Jacco spelen al sinds hun achttiende samen maar hebben zich beiden in vele verschillende muzikale richtingen ontwikkeld over de jaren. De één hoeft maar een noot te spelen en de ander vult aan, en zonder een woord te wisselen ontstaat er zo een uniek, geïmproviseerd muziekstuk. De één speelt piano, melodica en gitaar, de ander gitaar, basgitaar en contrabas. Een unieke muzikale luisterervaring!

Noir Notes
Sprekenderwijs

Sprekenderwijs is een woordige wervelstorm die je bij je lurven pakt en niet meer los laat. De spitsvondige teksten van dichter/filosoof Sanne de Man worden sfeervol en altijd volledig geïmproviseerd muzikaal omlijst door Wouter op gitaar, contrabas en looppedal. Als populaire festivalact waren zij reeds te gast op Lago Lago, Georgie's (Ruigoord) en Familiar Forest.

Gypsy Verband

Gypsy Verband bestaat uit een drietal jonge, getalenteerde maar vooral gepassioneerde muzikanten, die de Gypsy Jazz stijl van Django Reinhardt liefhebben, maar ook Bossa Nova, Flamenco en andere muziekstijlen niet schuwen.

Door hun verschillende reizen hebben zij een wijd palet aan ervaringen opgedaan, wat resulteert in een kleurrijk, divers maar vooral swingend geluid. Op aanvraag kan de bezetting worden uitgebreid met blazers, viool, percussie of zang.