Samen met optreden is lesgeven mijn passie, iets wat ik al ruim tien jaar doe. Ervaring heb ik met alle leeftijden, zowel in groepen als een op een, zowel bij muziekscholen als freelance. Het is altijd een uitdaging iemand vooruit te helpen en een aanpak te verzinnen die voor die persoon optimaal is.

Sinds 2018 heb ik het te druk met lesgeven in mijn eigen praktijk aan de Poortstraat, waardoor gestopt ben als docent bij de Guitar Academy in Amsterdam, bij Muziekles Den Bosch en bij Art in Music in Utrecht, waar ik met veel plezier les gegeven heb. Ook op Ultimate Guitar ben ik actief, bekijk hier een aantal van mijn tabs!

Les geef ik alle gangbare stijlen (pop, rock, jazz, blues, country), zowel akoestisch als electrisch als op electrische basgitaar. Hiernaast ben ik gespecialiseerd in Gypsy Jazz, Progressieve Metal en het maken van arrangementen voor de gitaar van klassiek tot pop tot jazz.

Prijzen (incl. btw):

  • Kinderen t/m 21 : EUR 50,-  per uur, EUR 25,- per half uur.
  • Volwassenen:        EUR 50,-  per uur, EUR 25,- per half uur.

De lessen worden gegeven in Wittevrouwen, Utrecht noordoost. Op de dinsdag heb ik nog plek in Bilthoven aan huis. In overleg en tegen meerprijs kan les aan huis gegeven worden. Lessen kunnen zo vaak en zo lang als gewenst ingepland worden. U ontvangt maandelijks een factuur op basis van het aantal gegeven uren gitaarles.

I teach acoustic guitar, electric guitar, bass guitar, music theory/analysis, solfège, songwriting and producing in the neighbourhood of Wittevrouwen, Utrecht north-east and in the general vicinity (like Bilthoven, de Bilt) on location for an added fee.

Prices (incl. vat):

  • Children up until 21 : EUR 50,-  per hour, EUR 25,- per half hour.
  • Adults:                        EUR 50,-  per hour, EUR 25,- per half hour.

Op alle lessen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

All lessons are subject to the General Policy.